En helt vanlig dag på jobbet...

Så, vad har hänt hittills, på denna gråa torsdag i mars? INGET, ska jag be att få berätta för dig... Absolut inte ett enda jäkla skit har jag att göra på jobbet just nu och klockan är bara  11.45. Yyyyyyyyyl!!!!!!!

Nu kommer där nån.... nää...dom gick igen... ville inte ha glass trots allt. Den är god azzå.... specieltl mango...hallå... hallå...?!  Häpp. (jag sa det inte, jag bara tänkte det. azzå.)

Men vad har jag gjort fram tills nu, kanske du frågar dig? Jag har druckit en halv smoothie....sen spillde jag ut resten, ner vid sluchicen.. Otur, men där gick nog iallafall 1½ minut när jag torkade upp den! Man får se det positivt. Och så har jag ätit en croissant. Den var helt sjukt god, och nu har jag dåligt samvete. Hade ju planerat att äte glass sen... Syndardag idag kanske. Spännande värre, jag ser hur alla mina miljontals läsare sitter som på nåler.. KOMEMR HON ATT ÄTE GLASS!?!? (Jag kan svara er redan nu. Det kommer jag. Om jag inte helt plötsligt utvecklar en enorm självrespekt och -disciplin)

O jevvlar, nu kom där en.

-Hej, jeg ska be om en sådan her.
-Ellers andet?
-Nej tack.
-Ja, då ska jag be om 30 kr. Tack. Vil du have din kvittering?
-Ja tack. Ha en god deg!
-Tack, i lige måde!

Dessutom har jag fått ett mess på qx som jag inte kan läsa för att sidan blir blockad och det står "The administrator has blocked this website, under the catergory SEX" Sex står med feeeeedebokstäver, pinigt! Och nu vet jag inte vem det är från. Men jag hoppas kanske. Jaja.

Kommentarer
Postat av: the worrying kind

oooh åt du glassen?? jag döooor av nyfikenhet!

jag hatar att säga 20 och 30 och 40 på dansk, för det är verkligen INGEN som förstår!! hallå det är inte grekiska liksom! aah du får nog komma snart. dör en smula här nere...

2009-03-05 @ 13:43:37
Postat av: den lille envise jävelen

JAHA??? SLUTA MÖRKA OM SAKER DU HOPPAS PÅ!!!! JAG VILL VETAAAAINGA "JAJA" säger jag bara!

2009-03-05 @ 18:13:40
URL: http://sexveckor.blogspot.com
Postat av: moa

Fin blogg!

2009-03-06 @ 02:26:17
URL: http://moahansson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0