Can I see some ID, please?

På min qruisersida har jag Annat/Vet ej som sexuell identitet. Varför? Jag vet inte. Jag vet att jag inte är heterosexuell. Jag hade kanske kunnat ha bisexuell där, men jag är ju inte särskilt intresserad av män. Homosexuell låter ju alltså som det uppenbara valet, kan man tycka. Men homosexuell känns så slutgiltigt. Jag är inte 100% gay. Jag tror väldigt få är 100%. Grattis, eller inte, till dom. Hoppas ni inte går miste om värsta kapet because you can't see the forest for all the trees.

Om min ovilja att kalla mig själv gay beror på osäkerhet eller inte, det vet jag ärligt talat inte. Vad jag vet är att brudar just nu är jävligt mycket intressantare än dudes. Och varför ska man sätta namn på det man är? Det är väl onödigt egentligen. Kanske hade kunnat kalla mig queer dårå, men queer är så avancerat och invecklat. För mig får folk identifiera sig precis som dom vill, jag bryr mig inte om vad folks köns/sexuella identitet är men jag är en tjej/kvinna/brud, även om jag kanske inte gillar stereotypa tankar om hur vi förväntas vara.

Nåväl. PMS och uppfuckad dygnsrytm gör mig ledsen utan anledning. Och hjärnan går på högvarv. Såklart. Kanske får bli en kopp varm choklad trots allt?

Credit - ett inlägg hos 99% flata satte igång tankarna om att sätta en stämpel och ett namn på sin sexuella läggning.

Gandalf is love

Idag när jag och S var på utflykt till Covent Garden kom vi rakt in i BAFTA Awards. Sjukt kul, vi stod och trängdes med tusentals andra ett tag, men såg inga kändisar. Så vi gick och kollade på en stor skärm där dom visade från röda mattan.

När jag står där och glor ser jag helt plötsligt något bekant över mannen som går förbi mig..

Han var rätt gammal..skägg..såg så himla snäll ut..var hade jag sett.---

DET ÄR GANDALF! SIR IAN MCKELLEN!!!

Gick. Förbi. Mig. Sir Ian McKellen. GICK EN METER FRÅN MIG!

Jag trodde ögonen skulle ramla ur skallen på mig. :D

Nnggh!

Jag har fått en brud på hjärnan och hon vägrar släppa taget. Hela tiden dyker hon upp, när jag minst av allt anar det och när jag verkligen inte borde tänka barnförbjudna snusktankar om henne. Nej, jag vill inte alls slita kläderna av henne varje gång jag ser henne. Varför skulle jag vilja det...? Hon är ju bara helt sjukt snygg.

Gaygalegissningar!

Den numera årliga traditionen: jag & S gissar vem som vinner vad på allas var Gaygala:

Jag/S

Homo/bi:Cissi Ramsby / Cissi Ramsby
Hetero: Magnus Hedman / Sissela Kyle
Kämpe: Robert&Fredrik Skoglund / Kristian
Sv. låt: Jag ljuger så bra / Sjumilakliv
Utl. låt: Sexy back / I don't feel like dancing
Artist: BWO / BWO
Drag: Diamond Dogs / Diamond Dogs
Film: Brokeback Mountain / Transamerica
Bok: Komma ut / Komma ut
Tv-program: Böglobbyn / Ugly Betty
Show/musikal: Cabaret / Cabaret
Klubb: Connection / Wonk
Gaykrog/café: Roxy / Roxy
GBG: GayStraight2Hell / GayStraight2Hell
Öresund: Wonk / Wonk
Chock!: Sverigedemokraterna / Sverigedemokraterna
Keep-up-the-good-work!: Normal förlag / Normal förlag

OBS! Detta är vad vi tror, ej vad vi vill. Förloraren bjuder vinnaren på fika i London. :D

Haha, S tog revansch fran forra aret och slog mig med ett solklart 9 mot 7! Gratulerar!

Coming out

Bloggen ligger lite halvt på is just nu eftersom jag flyttat till London. Det mesta London-relaterade hamnar på resedagboken. Men bloggen får finnas till för dom inläggen jag inte riktigt vill att halva släkten ska läsa. Som det här, t.ex.

Vi var ute med våra manliga flatmates häromdagen, B och M. Mkt trevliga australiensare. :) Alla hade druckit en del, jag och S var väl bland dom nyktraste. Jag höll på att smsa H för att bestämma om kvällens fortsättning och då frågade B om det var min pojkvän, vilket ledde till att jag meddelade att jag inte var really into guys.

Vilket i sin tur ledde till tusen frågor i stil med "Hade du kunnat ha sex med en kille?" "Hade du hellre slickat...?" "Så om jag hade tagit hem en tjej..." osv osv. Orkar inte skriva ut hela frågorna, dom gör mig illa till mods. Jag VET att det var dumt, jag skulle inte sagt det när dom var fulla men årgh. Det gör mig lite pissed off. Jag förstår att dom inte menade nåt illa men det blir bara lite mycket. Jag är inte van att komma ut sådär. Folk brukar väl inte reagera så?

Fast M sa "So you wouldn't sleep with guys? Me neither! We have so much in common!", och så skålade vi på det. Haha. Det var rätt roligt. Men det andra lämnar en lite lätt bitter eftersmak. Tyvärr.

RSS 2.0