Bronze me over

48096-24

Två skulpturer som väckt väldigt mycket debatt.  Fantastiska fina tycker jag!

Looking forward to yet another sleepless night...

...eller inte. Hatar min höstdeppighet som gör mig så trött.

De senaste dagarna har jag påmints om mina söta spexare i alla möjliga situationer. Saknar det som fan, måste jag säga. Den värsta abstinensen är ju över, men det är lätt att bli lite bitterljuvt nostalgisk ibland. Men fun stuff comin' up: avsutningsfest på lördag, sminkavslutning nästa torsdag och så ska ju Igor och jag ta den där jäkla ölen. Och efter den här veckans ansträngningar lär det behövas. Surrogatspexet är ett enda kaos, är galet nervös över att vi inte kommer få ihop sminkningarna.

Dessutom har jag bestämt mig för att inte göra tentan nu på fredag utan satsa på omtentan, vilket inte lär gå hem hos en viss pappa. S u c k! Det är mitt beslut och jag har bestämt mig och ingen annan behöver lägga sig i det! Så det så.

Och både hjärna och hjärta är någon helt annanstans nu, vilket gör allting mycket värre. Tänker på London konstant och är så avundsjuk på Fru Trä som åker alldeles snart. Kommer bli skönt att ha henne där när vi kommer. Och som jag längtar! Åhh, blir alldeles galen! Fördriver mina sömnlösa nätter med att läsa alla bloggar på resedagboken och drömma mig bort...

Föresten! Här kommer några små bilder på coola brudar jag (mer eller mindre) ofta får höra att jag är lik. Mörkhårig Ashlee Simpson, Kelly Osbourne och Idol-Elina och Idol-Linda. Är tydligen speciellt lik Linda. Vad sägs?

     

Önsketänkande

Jag önskar livet var som en sitcom. Hur jävligt allting än är och hur hopplöst det än ser ut så löser det sig alltid på 30 minuter.

Då grät jag som ett barn...

Jag har en tendens att gråta väldigt lätt. Extreme home makeover och äta middag ensam är sånt som får mina tårar att spruta. Men det som folk brukar skratta mest åt är att jag börjar gråta av reklamer. Tänkte därför skriva en liten lista så att ni alla kan få ta del (läs: skratta) åt det, för det är faktiskt rätt kul:

- Merci-chokladreklamerna. Jag vet att dom är förbannat löjliga men jag kan inte låta bli.

- "Välkommen till vår värld", TV4-reklamen. Av någon anledning är det när dom danska skådespelerskorna från Anna Pihl också är med som mina tårar kommer.

- Danska Tryg-försäkringar.

- Finnish Air (tror jag att det är) Flygbolaget som har reklamen med renen som tappar bort sin mamma. Och sen följer en stjärna, som visar sig vara ett flygplan och hittar tillbaka till sin flock.

- I princip alla el/energi-reklamer. Har ingen aning om varför.

- Dom flesta Coca Cola-reklamer med jultema.

C'mon!

Blev inspirerad av Alice! Beskriv mig i tre ord! Sånt är intressant och bra för framtida jobbansökningar.

Uppdatering typ fem miljoner timmar senare: HALLÅ JA! Fan vad tråkiga ni är *glo surt*

Shooting stars

Gick upp inatt för att se stjärnfall. Som en sån totalt hopplös romantiker hade jag planer på precis vad jag skulle önska mig och jag ville så gärna ha en anledning att få säga min önskan högt och att få förlita mig på att någon annan än jag skulle få ta ansvaret. Med Sigur Rós i öronen satt jag på den iskalla marken och tittade upp i det enorma himlavalvet, desperat efter att få se en enda stjärna falla.

En timme senare var jag genomfrusen och gav upp. Det kändes som om stjärnorna formade ett stort fett fuck you mot mig.

Ahhhh

JAG DÖR AV SORG!
 Det är sluuuuuuuuuuuuut! :| Nej usch vad förbaskat tradigt det känns. Fetsuck.

Avslutningsfesten är iallafall snart och trots att inte alla mina favoriter kan komma ska det bli riktigt roligt. Imorgon ska jag sova, sörja lite och njuta av mina presenter; döskallemystofflor från Dracula och målarbok och kritor av Igor. :)

För mina sminkoffer var ända SÖTAST! <3

Vilken tur jag har...

Jag har uppdämd gråt som måste ut innan jag blir galen. Ska bara komma på en katalysator.

En inte så glad pappa hämtade mig halv 2 idag igen. Missade tåget och fick sitta kvar och filosofera medan allt fler gick hem. Men det var mysigt. Staffan drog kassa ordvitsar och jag var så trött att jag skrattade åt allt. Kul att bara småprata lite för alla är så jädrans gulliga. Och mina sötaste sminkoffer är helt enkelt dom bästa. Deras spontana kramar och "Verkligen skitbra!" eller dåliga skämt gör mig glad och får mig att skratta  fast att jag är trött och vill gå hem och gråta och har ont i knäna och ryggen.

Imorgon är det premiäääär! Jävlar vad jag ska vara på topp då! Och bara en föreställning = S K Ö N T! Och sen är det premiärfest. :)

Trötthetstecken

Spexat 15 timmar idag. Min trötthet visade sig tydligt när regissören vid halv 2 på natten meddelade att blodet på en av min a karaktärer måste tas bort och jag övermannades av viljan att sätta mig ner och böla tills han ändrade sig. Jag förstår vad han menar men jag håller definitivt inte med och hela sminkningen faller om blodet saknas. Faaan också, jag var så jävla nöjd med hur det var. :(

Dagens bästa

Igor som jag sminkar kom och gav mig en adventskalender där han hade skrivit våra datum, så jag får äta nån liten chokladbit varje dag under spexandet. Så gulligt, jag blev jätteglad! :) Tack Igor! Nu får dom andra försöka toppa det här...muahhahaha!

Föresten så klarade jag min tenta. Wohoo!

Halloween@Wonk

Sammanfattning av Halloween@Wonk:
"På Värnhem...nä, Södervärn..eller Värnhem?" Galen förfest. En kamikazekatt. Hur ska vi drapera tyllsjalen på S? Partajmix 1, 2 och 3. Hur kommer man in i en port utan nycklar? 2 liter sprite. Alldeles för mycket sprit. En uthälld drink och mördarblickar. "Falaf och kabab".

Blodiga plastskynken med massa kroppsdelar som hängde bakom och massor av drag-sjuksköterskor som stod och slafsade med blod och massa äckligt. S var räddast! XD Mys i baren. Massor av underbara männiksor och en och annan förstulen blick. Gud vad snygg. Humöret på topp, supersocial och sådär uppsluppen stämning så man blir alldeles varm. Studiebidrags- och tentadiskussion med gapskratt. Stark Cosmopolitan. Dyr Cosmopolitan. God Cosmopolitan.

Galet mycket dans till grym dj! Underbart när musiken pumpar ändå in i benmärgen och man aldrig kan få nog. Triangeldrama på dansgolvet...bara jag och S märkte det. xD Belindas kareokebar. Kiiiiissnööödiiiiiig! Bacardi Melon-shots. Dans på högtalarna (vad är det med mig och högtalare?!). Vid något tillfälle lånade jag en spegel av en dragqueen i entrén. Borde investera i Make Up Store's eye primer! Falafel på vägen hem... mouth orgasm. <3 Men alldeles för lite sömn...och jag har fortfarande svårt att pricka rätt tangent.

Tack älskade vänner för en sjukt underbar kväll!

Men helt seriöst, vem faan är denna Lisa som alla säger att jag liknar?!

Rawr!

JÄVLAR I HELVETE VAD BRA CISSI VAR I FREDAGS!!!

Hon blir bara bättre och bättre, whosch, blev helt knäsvag fast att jag sitter ner... <3 Tråkigt att jag var på fest och inte kunde rösta, för det förtjänade hon verkligen i fredags! Fast festen var ju kul såklart...haha, mer uppdatering senare om det.

Och är det bara jag som inte bryr mig ett skit att Danny åkte ut? Han har aldrig påverkat mig det minsta.

RSS 2.0