Balen - del 1

Balen - del 1

Assocearerna till balen. :)

Aaaahhhh!

Det känns som om jag kommer bli sjuk! NEJ! LÄGG AV! Jag har inte tid!

IDAHO

Den 17 maj är det IDAHO - International Day Against Homophobia.

Om  "du inte ställer upp på homofobin, att du inte accepterar homofobiska faktafel i biologiböcker och att du tycker det suger att hetsare och nazister blir friade när de uppmanat folk att avrätta homo-, bi- och transpersoner", VISA DET!

Vad händer i din stad? DEMONSTRERA! Gör någonting!

Det räcker nu!

(citat från rfsl ungdom malmö)

Kära Carola,

Jag tror inte för ett ögonblick att du har ändrat uppfattning. Ditt röstfiske är pinsamt uppenbart och jag hoppas att du inte går vidare. Du är läskig.

No love,
Anna

Källa: http://www.aftonbladet.se/vss/noje/story/0,2789,824944,00.html

En kärleksförklaring till bibliotek

Bibliotek! Är det inte världens bästa idé egentligen? Ett stort hus fyllt till bredden av böcker, tidningar, musik och film och allt är ditt - GRATIS!

Fatta vilket tillfälle man har! Man kan läsa alla de böcker man aldrig skulle haft råd att köpa. Sitta uppkrupen i en soffa och läsa serier eller bläddra i tidningar. Dom kan hjälpa en hitta det man behöver till skolarbeten, beställa in böcker man vill ha och man kan plugga där i evigheter ! Att det sedan finns musik & film nu för tiden är ju bara ett stort plus.

Åh, kärlek. <3

Vet ni föresten? När vi var på Island så var vi ute i den karga, vackra naturen, och vi stod vid havet vid en stor klippa och det var blåsigt och lite grått och helt plötsligt kom jag att tänka på en bok som jag älskade när jag var yngre. På något sätt associerade min hjärna till något jag inte tänkt på på säkert 5 år genom att se dom klipporna. Fantastiskt! Den heter Den stora spökräddningen (Eva Ibbotson) och jag älskade den så...Jag ska läsa om den. :)

[boknörd]

RSS 2.0