Fix you up

What do I, what do I, what do I need
To do to get myself in a better mood

What do you, what do you, what do you need
To do to get yourself in a better mood

Well there's not a lot for you to give if you're giving in
And there's not a lot for you to feel if you're not feeling it
You bring it up and bring it in and we'll get you fixed up in no time

What I wanted most, what I wanted most, what I wanted most
Was to get myself all figured out

And what I figured out, what I figured out, what I figured out
Was that I needed more time to figure you out

There's not a lot for you to give if you're giving in
And there's not a lot for you to feel if you're not feeling it
You bring it up and bring it in and we'll get you fixed up in no time

Cause this love is all I have to give
This love is all I have to give


Man måste älska qruiser...

image30

Jaaaaaaaaaaaaaa det vill ju alla! HAHA!

Last day at work

Idag är sista dagen på mitt älskade jobb. Jag har nog inte riktigt fattat det förrens precis nu, 2 timmar innan jag börjar. Pratade med M och P innan, dom var förvånade över att jag lät så lugn angående allt. Jag är också det.

Jag är nervös nu. Som jag alltid verkar bli när jag inte riktigt vet vad jag ska känna. Fan, jag kommer sakna alla så mycket, men samtidigt ska det bli skönt. Jag har varit där i 16 månader, det är låååång tid, speciellt här, inom det här yrket. Folk från hela världen har kommit och gått. Och nu är det min tur, antar jag.

Jag har bara så svårt att förstå att dom menar allvar när dom säger att dom kommer sakna mig. När dom säger att jag är så älskad där och att jag har varit bra för stället. Att jag är en bra assistant manager.

Jag och Lily var och såg en utställning igår, Life Before Death hette den. Bilder tagna på folk som bodde på hospice och visste att dom skulle dö, och så en bild direkt efter att de hade gått bort. Väldigt starkt och rörande, och fantastiska bilder. Och visst fick jag en tankeställare. Det gäller att ta vara på den tid man har. Som en av dem hade sagt "Life was given to me. I had to live it. And now I have to give it back." Jag skulle vilja lägga till "I had to live it. I had to love it."

Och det är väl det som är planen nu. Nu ska jag leva upp till mitt nyårslöfte om att 2008 skulle bli bättre än 2007.

Nu ska jag ta vara på sommaren, och ta vara på löftena om att få komma och hälsa på. Nu ska jag banne mig åka och jobba på den där festivalen. Bjuda mina vänner på drinkar, och prata på Skype med dom som nu är för långt bort.


Nu jävlar! Nu är det dags för något nytt! Och det ska bli bra. Det har jag bestämt mig för. Det ska bli bra!

I want love to come to me at last.

Jag vet inte vad jag gör för fel.
Felet är kanske att jag inte gör särskilt mycket alls...
 Men om ingen tycker om mig snart
 vill jag inte vara med
 längre. :(

A shot at love with Tila Tequila

Efter ett inlagg i Femmelicious' blogg maste jag erkanna att jag ar fast. En reality show om en bisexuell brud som ska hitta den ratte bland 16 tjejer och 16 killar. Andra sasongen dessutom... (Alla fattar ju att hon skulle valt Dani istalle for Bobby i ettan...brandmans-Dani...Dani can save me any day!) Det ar sa amerikanskt som det kan bli, men man bara MASTE titta pa det for att se vad som ska handa!

Men ar det bara jag som far en ratt sa bitter bismak i munnen av att kolla pa det? Jag forstar ju sjalv att valja att analysera just det har programmet kan bara leda at ett hall, men liksom vad i helvete ar det for fel pa mannen?! Varfor beter dom sig som om dom fortfarande gar i high school? Vad i helvete ar Chads problem? Och vad ar det for kille som helt arligt star och sager "I don't believe there is such a thing as a lesbian...it's just a phase." Varfor ar Kyle sa javla konstig? Och varfor ar alla sa kara i Tila OCH om hon nu ar sa heartbroken som hon sager, varfor forsoker hon inte ga ut och traffa nan pa en bar istallet for att halla pa sahar?

Hur som helst tror jag inte det minsta pa att hon kommer hitta den ratta i en tjej. Och jag vet inte om jag ska hoppas heller. Vet inte vem som representeras samst av det har programmet. Herregud. Nu ska jag fortsatta kolla! Heh!Ps. Ar det nagon som ocksa kanner igen den svarthariga bruden som akte ut i forsta avsnittet?

RSS 2.0