Happy Pride...?

Hold out for the ones you know will love you.
Hide out from the ones you know will love you too.
Right to the edge, I'm barely there.
Slow to make my move, I'm almost there.
Everything I say, I say to me first.
Everything I do, I do to me first.
So what? I lied,
I lie to me too.
So what? I lied,
I lie to me too.
Hold out for the ones you know will love you.
Hide out from the ones you know will love you too.

Fan, kan ju inte sitta här och gråta när vi ska åka till Pride idag,
men tårarna bara kommer när två rader text träffar rakt i hjärtat.


Underhållning

"Homosexualism."

HAHAHAHAHAAAA!

"Right to the edge, I'm barely there..."

1. Min jobbvecka har hittills varit tuff och det återstår 2 dagar. Det känns som om [low battery] snart kommer börja blinka.

2. Jag kan inte fatta att vi ska åka till Pride på måndag. Jag ser inte ens fram emot det för att jag inte FATTAR ATT VI SKA ÅKA!!!

3. Jag smsar Fru Trä: "Nu MÅSTE vi åka till Landet långt bort för annars har jag stirrat på vidriga, äckliga, ENORMA spindlar helt i onödan. Jag övar, för jag tänkte att om vi är där kan vi ju inte hålla på och skrika varje gång vi ser en spindel. Så nu vet du! :P *känner nåt på benet och får panik!!! ... det var bara ett ludd...*"

Hon svarar: "Gött, öva på! Jag tror ändå vi kommer skrika högt varje gång!!"

Och jag dör lite inombords, för jag vill så fruktansvärt gärna och jag vet inte om hon vill så mycket som jag, även om jag vet att hon skitgärna vill. Gah.

4. Igår grät jag till det här. Idag är jag bara mållös.

Verklighetsflykt

Jag vet att det mest bara är för att det har varit en lång dag och för att jag ångrar lite att jag inte åkte till Roskilde och att det kommer kännas bättre imorgon men just nu hade jag gärna varit nån annan, nån annanstans, ett annat liv i en annan situation där man inte ständigt har nåntng som gnager och tär.  Så jag tar till den bästa verklighetsflykt jag vet , jag läser tills jag somnar så slipper jag tänka.

"Inga fördomar i världen kan vara större än kärleken till sina barn"

Idag vaknade jag med ett ryck efter att ha drömt att jag hade sex med en kvinna med en penis. Sen förvandlades den personen till en blandning av min nya crush och en söt brud som jag lärde känna precis innan jag åkte hem från London, som bekymrat undrade varför jag inte hade ringt. Vad försöker mitt undermedvetna berätta för mig?!

Efter fika i solskenet med världens bästa kusin gick jag till biblioteket och sen satte jag mig på Stortorget,blev bajsad på av en fågel och åt en glass medans jag läste Anders Öhrmans bok om att komma ut. Jag grät så tårarna sprutade och näsan rann. Men hur kan man låta bli med citat som;

"Inga fördomar i världen kan vara större än kärleken till sina barn"

"-Henrik berättade hur han hade levt under den senaste tiden, att han undvikit att träffa mig och hur pressad han känt sig. Jag kommer särskilt ihåg en sak han sa: "Marcus, när du är riktigt lycklig är det 100 procent. Men jag har aldrig varit mer än 60 procent". Det lät så fruktansvärt när han sa det. Det var verkligen ett slag i ansiktet, då fattade jag vad han menade. Alla människor måste ju ha rätt att vara 100 procent lyckliga. Det är ju glädjen och lyckan man hämtar sin energi från. Det handlar inte om att vara man och man eller kvinna och kvinna eller man och kvinna. Det handlar om att vara lycklig."

*böl*

RSS 2.0