Hell yeah! We're a feminist family!

"I en artikel i dagens tidning som du har skrivit (om UMAS) står det om "frustererade sjukvårdare" som sköter dropp och injektioner. Jag är ytterst tveksam till om det fortfarande finns sjukvårdare som i allmänhet var manliga sjukvårdsbiträden, de skötte lite tyngre uppgifter som vissa transporter.

Handlar det om dropp och injektioner kan vi utgå ifrån att det handhas av en legitimerad sjuksköterska som har en 3-årig högskoleutbildning, i många fall följt av ytterligare ett år på högskola. Titeln är då leg. sjuksköterska.

Detta kan verka som en bagatell men varför ska kvinnors högskoleutbildningar inom vård, barnomsorg etc ideligen förringas genom att kallas sjukvårdare, sjuksystrar, dagisfröken osv?

Vänligen *censurerat namn*"


My mama rules!

Dagens DUH!

alex says:
du har hört living room med tegan n sara va?
jag says:
eh. vad tror du?!?!
alex says:
hahahaha
alex says:
jag trodde den var ny  
jag says:
guuud dagens dummaste fråga

---

alex says:
den är asbra ju
alex says:
jag älskar sån countrypop
jag says:
ehh....JA?!
alex says:
hahahaha sorry!  

Dagens...

...raggningsreplik:
"Vill du lägga bacon med mig?"

...reality check:
"Det ska jag göra när jag är vuxen!"
"Men... du ÄR vuxen!!"

...idé:
Rokilde med Soffan!

...present:
Rosie the riveter action figure :D


Konstaterande

Jag är ohälsosamt konflikträdd. Jag avskyr bråk och tjafs och hätsk stämning. Tycker det är obehagligt att vara på demonstrationer så fort det visar minsta tecken på att bli våldsamheter. Antar att det hör ihop med att jag är väldigt pacifistisk och extremt anti våld. Borde jobba på detta eftersom våldsamma situation ger mig hjärnsläpp och gör mig så fruktansvärt rädd att jag inte kan röra mig.

Rädslan är lika stark, men tar en annan form, när det handlar om konflikter med människor i min närhet. Jag backar snabbt som fan om en person i min närmsta krets blir irriterad och frustrerad och tar ut det på mig. Ofta är irritationen säkert helt befogad, det är ju normalt att bli trötta på varandra, men ibland känns det inte alls som om det är det, och det påverkar mig mycket mer än vad det borde. Och sen ligger jag sömnlös och blir ledsen och undrar vad jag har gjort för fel. Även om det är en petitess så vågar jag inte ens ta upp att det gör mig ledsen för att jag är så fruktansvärt rädd att förstöra något; att mista någon som det känns att jag inte hade klarat mig utan. Och som vanligt går allting tillbaka till min allra största rädsla; att bli ensam.

Jobb-blogg #7

Sofia kommunicerar just nu via papper&penna med två döva kunder. Detr verkar gå sådär...

Själv är jag sugen på en cookie...

Jobb-blogg #6

Rapport från kaoset! Sofia på paus & masa männiksor kom och beställde mat. Ingen fara dock - jag lugn som filbunke! Som fyren i stormen! Som pelaren som stöttar detta mäktiga kaffe-palats! Ahhhhh, underbart! Jag blir själv rörd!

Jobb-blogg #5

Vi har ca 145 platser. Just nu är 9 st av dom upptagna. En av dom är Sofia som har rast...

Jobb-blogg #4

4 latte-mammor köpte 4 stora latte som dom har druckit i 60 min and counting...

Jobb-blogg #3

Nyss rengjort alla stolar. Det tog 11 minuter.


Jobb-blogg #2

Fick precis frågan om hur många barnstolar vi har.

Svaret är 3.

Jobb-blogg

Har precis serverat 2 stora latte. Den ena skulle vara på minimelk. Den andra på sødmelk. Den sistnämnda var lite för stark, han bad om mer mjölk.

3 vs 3

Tre låtar som gör mig glad just nu:
1. Lily Allen - The Fear (hon är ball)
2. Britney - Circus (too many good memories alltså! loves it!)
3. Joan Jett - Bad reputation (grrrrl power!)

Tre låtar som gör mig allt annat än glad just nu:

1. Chris Brown - Kiss kiss (alltså. ew. allt är hemskt med denna låt/video)
2. Pussycat Dolls - I hate this part (varje gång dom sjunger "I hate this part right here" tror jag att hon menar själva delen av låten..höhö...hö...)
3. Christina Aguilera - Dirrty (jag blir så kluven, vet inte vad man ska tycka om videon... tjejer som är sexiga och tar för sig är nice, men alltså.. det är too much och jag får panik när alla är helt på. det är nog min pryda sida men it's a fine line mellan dirty och skanky och...ja.)

RSS 2.0