skit.

Jag pallar ej. Jävla asförbannade kuk-helevete osv osv osv.

Påsk

Kanske den bästa och mest minnesvärda påskveckan nånsin? För, för mig är påsken verkligen ingen big deal, jag äter samma mat som jag gör på midsommar och julen, äter lite påskgodis, är ledig lite.. Den passerar obemärkt förbi... Eller så gör jag som jag har gjort den här veckan:

Lagar mat, dricker massor med vin, myser i solen, träffar vänner från förr. Blandar dom we go way back-vännerna med dom från nuet och det går så jävla bra, såklart, dom är ju så coola hela bunten, och man sitter vid bordet och bara ler. Man kollar på film, festar, är i Västra hamnen, dricker kaffe och äter glass, äter indiskt på påskafton. Man har picknick och pratar och skrattar och ååååååh ibland är livet fanimig så gött alltså! :)

Random thoughts

Svt. Jag gillar't. Det är en jevvla massa bra teveprogram idag!

Köttfria månaden går bra, speciellt när man äter typ världens godaste dinkel&quinoa-biffar. Matorgasm, eh ja! :)

Fact

I can't wait to get the fuck outta here.

Köttfri månad

Jag har ju då bestämt mig för att äta vegetariskt under hela april. Jag ska inte äta fågel, fick eller kött, men jag får äta ägg och mejeriprodukter. Egentligen tror jag inte det kommer bli så svårt, vanligt kött äter jag inte, annat än färs, och det är lätt att ersätta med soja. Problemet är väl snarare att jag är rätt kräsen, om jag nu skär bort både fisk och kyckling finns risken att jag tycker det blir enformigt... Å andra sidan har jag rätt dålig fantasi när det gäller matlagning överhuvudtaget.... Hm. Vi får se..

RSS 2.0