unsleeping

hjärnan går på högvarv. tredje natten den här veckan som sömnen inte vill komma till mig, trots tröttheten. lämnade in tentan idag, fick följa med stinis och klappa katt och blev bjuden på bär och glass. det var fint. det har varit för varmt idag, har bara slöat. ska träna imorgon, måste komma igång igen. måste måste måste. fick en kursbok till delkurs 2 idag. har inte öppnat adlibris-paketet utan använder det som laptop-stöd. ha!

men ja. hjärnan på högvarv var det ja. antagningsbeskeden kommer nästa vecka. hur kunde det gå så snabbt? fast samtidigt känns det som en evighet sen jag och hanna satt på ett internetcafé i katherine och hade akut framtidsångest. gud. framtiden. tvekan finns med mig, såklart. är det verkligen detta jag vill? hur ska jag orka flytta från alla jag älskar allra mest? samtidigt som jag vet att jag måste inse att, att fysiskt förflytta sig inte betyder att man kommer undan sånt som plågar en, så vet jag att det hade varit bra för mig att tvingas göra en så pass stor grej by my self. jag vågade varken london eller australien ensam - tredje gången gillt får det bli. jag vill ju leva studentliv. träffa nytt folk. engagera mig och utvecklas mer. åh, bo i ett litet krypin som är bara mitt. efter en månad på sommarkurs har jag träffat två underbara personer som jag definitivt vill hålla kontakten med. vet inte om det gör det extra svårt? det borde ju underlätta, jag borde ju fatta att fint folk finns överallt. äsch. nu svamlar jag. har en grupp åtta-låt som ringsignal. jag sjunger med varje gång och funderar på att inte svara. bara lyssna. den är fin. hon är också förbannat jävla fin. asch.

blev nyss attackerad av en harkrank. fäktade så mycket med armarna att den dog. ja sorry du, men vad hade du på min kropp att göra? agh, men should learn from this. jag med, iofs. jag borde lära mig självförsvar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0